Camp Rebecca

Oprecht, intens, spannend en in your face met een indrukwekkende oerkracht! Dat vat het al meteen goed samen. De muzikanten hebben een zeer diverse muzikale achtergrond, van Vermin Twins tot Brussels Jazz Orchestra, en vinden elkaar in hun voorliefde voor alternatieve rockmuziek uit de nineties. Die kruisbestuiving zorgt voor een heel eigen sound die ook live stevig overeind blijft staan. 

Begin 2016 namen ze, toen nog als trio, hun eerste EP Visitors At Night op in de legendarische MotorMusic studio. Het resultaat: een rollercoaster van 6 donderende tracks met een unieke mix van stijlen, veel grunge en soul. “Wat een debuut! Score: 8,5/10”, aldus RockXXL.  

Twee jaar later en heel wat live ervaring rijker, is de band uitgegroeid tot een verschroeiend kwartet met de komst van de geweldige baritonsaxofonist Joppe Bestevaar. Anno 2018 staan ze dan ook scherper dan ooit en klinken ze sexy, groovy en bomvol energie. INXS meets QOTSA @ The Upside Down. 

In het voorjaar van 2019 verschijnt de nieuwe EP Sideline Days, waarvoor ze samenwerkten met producer Bart Delacourt (Monza, Novastar, Milow...) en de Finse topmixer Jesse Vainio. Wie niet zo lang kan wachten, houdt best de website in de gaten waar de band nu en dan al nieuwe muziek zal lossen...

Camp Rebecca is: 
Juan Manssens (bas & vox) 
Jelle Boets (gitaar) 
Joppe Bestevaar (baritonsax) 
Ziggy Van Wallendael (drums)

https://camprebecca.com/epk

sponsorlogo_District-Antwerpen_1500x1500
Logo.jpg